Krása čisté přírody

05.06.2014 09:56

Krása čisté přírody

Skutečně 100% přírodní esenciální oleje patří jednoznačně k těm nejkvalitnějším, které můžeme použít.

Pokud esenciální oleje používáme často a nehledíme na jejich kvalitu či složení, spolu s přírodními složkami proniká naší kůží i plícemi do těla řada látek, které jsou alergenní, škodlivé a mohou být i zdraví nebezpečné, zejména ve větším množství.

U kvalitních olejů osvědčených výrobců a značek si můžeme být jisti, že každý esenciální olej prochází přísným laboratorním zpracováním a kontrolou, splňují se náročná kritéria na kvalitu.

Naopak syntetické oleje vyrobené chemickou cestou v laboratořích nejenže nikdy nemohou nahradit přírodu a její účinky, ale zároveň mohou v organismu způsobit řadu problémů.

 

Etiketa na lahvičce esenciálního oleje nebo silice by měla vždy obsahovat český a latinský název rostliny a místo jejího původu.

Odborníci a znalci například také porovnávají účinky rostliny získané v různých koutech světa.

Pouze 100% přírodní oleje mohou skutečně příznivě ovlivňovat lidskou mysl, náladu, emoce, nervový a imunitní systém a také podporovat a stimulovat náš organismus.

S výběrem a použitím konkrétních esencí můžeme cíleně dosahovat konkrétních výsledků při podpoře našeho zdraví a celkové kondici organizmu, podle toho, jaký problém nás trápí.